• Pret redus

BOSCH S5 001 12V 52Ah 520A

B8559
Livrare numai in Iasi - Pret valabil cu acumulator vechi la schimb
279,32 RON 306,95 RON -9%
Livrarea in 1-2 zile

Baterie la schimb

Descriere

Bateria auto Bosch S5 face parte din clasa premium a bateriilor Bosch, gratie noii tehnologii cu argint, ce prelungeste viata bateriei asigurand o functionare ireprosabila

Pentru puterea si fiabilitatea acestor baterii Bosch este decisiv gratarul patentat cu tehnologie PowerFrame speciala, responsabil pentru un curent optim, coroziune redusa si durata mai mare de utilizare. in felul acesta, S3, S4 si S5 indeplinesc cerintele internationale crescute privind calitatea puterii de pornire la rece si a capacitatii.

  • 100 % nu necesita intretinere
  • Siguranta maxima
    • datorita protectiei duble la aprindere inversa care protejeaza bateria contra scanteilor si la transport si pozitie inclinata
    • Fara scurgerea acidului datorita constructiei etanse a capacului de baterie
  • Calitate exceptionala de la Bosch
  • Montaj simplu si transport usor datorita manerelor de transport ergonomice

Gratarul este decisiv pentru puterea si fiabilitatea unei baterii. PowerFrame patentat ofera avantaje semnificative fata de gratarele uzuale si este responsabil pentru un curent optim.

Avantajele tehnologiei PowerFrame

- Cadru stabil de gratar

- impiedica cresterea gratarului si coroziunea la margini, iar astfel deteriorarea separatorului sau un scurt-circuit prin contactul gratarului cu placa negativa.

- Gratar ?tan?at

- Structura solida, precisa asigura aderenta deosebita a masei active la gratar si permite o incarcare si descarcare rapida si cu rezistenta a bateriei. Fara fragilitate cauzata de deformare la productie in comparatie cu gratarele uzuale.

- Structura optima a gratarului

- in zonele cu solicitare crescuta de trecere este exces de plumb: Gratarul poate fi solicitat mai puternic si mai rezistent la coroziune.

- Forma de gratare optimizata pentru curgere

- Design-ul optimizat conduce tijele de gratar direct la legatura de placi. Datorita rezistentei de curgere reduse este asigurata o conductibilitate optima, iar curentul este transmis pe cea mai scurta cale catre consumatorul de energie electrica.

diferenta_baterii_bosch_s3_s4_s5.jpg

Detalii ale produsului

Amperaj (Ah)
50AH-52AH
Tensiune (V)
12
Curent pornire (A)
520A
Dimensiuni
17.5/17.5/20.7
Borne
Normale
Producator
BOSCH
2018-02-19

Reviews

No reviews
Product added to compare.

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web si pentru a îmbunătăţi experienţa de navigare.