Operatori online luni-vineri 9:00-18:00, sambata 9:00-14:30
  • -9%

VARTA Black Dynamic 56Ah 480A

B7491
Livrare numai in Iasi - Pret valabil cu acumulator vechi la schimb
218,35 lei 239,95 lei -9%
Livrarea in 1-2 zile

Pret valabil cu acumulator vechi la schimb.

Descriere

Daca v-ati cumparat prima masina si cautati echilibrul perfect intre pret si calitate superioara, bateriile VARTABlack Dynamic sunt alegerea ideala pt. indeplinirea cerintelor energetice ale vehiculului dvs. si garantia functionarii durabile. Alegeti VARTABlack Dynamic, o marca ce reprezinta cele mai noi tehnologii, inovatie si incredere.

Black Dynamic Beneficii cheie

Proiectata la cele mai ridicate standarde germane.

Tehnologia grilei PowerFrame este patentata pentru o putere de pornire sigura, pentru o reincarcare rapida si pentru rezistenta la coroziune.

Respecta cerintele OE ca piesa de schimb corespunzatoare.

De ce bateriile VARTA Black Dynamic

Oferite de Johnson Controls Power Solutions, bateriile VARTA Black Dynamic se bucura de increderea clientilor din intreaga lume. Bateriile VARTA Black Dynamic ofera o durata de viata mai lunga, coroziune mai reduse si costuri de intretinere mai mici. Mergeti cu vehiculul dvs. la un atelier care colaboreaza cu VARTA pt. a incerca serviciul excelent de inlocuire.

Detalii ale produsului

Amperaj (Ah)
55AH-56AH
Tensiune (V)
12
Curent pornire (A)
480A
Dimensiuni
17.5/19/24.2
Borne
Normale
Producator
VARTA
2018-02-19

Reviews

No reviews
Product added to compare.

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web si pentru a îmbunătăţi experienţa de navigare.