Programul nostru este de luni-vineri 8:30-17:00, sambata 9:00-14:30
VARTA Black Dynamic 56Ah 480A

VARTA Black Dynamic 56Ah 480A BI

VARTA
In stoc
284,95 lei
cu TVA
Pret valabil cu acumulator vechi la schimb.

Descriere

Daca v-ati cumparat prima masina si cautati echilibrul perfect intre pret si calitate superioara, bateriile VARTABlack Dynamic sunt alegerea ideala pt. indeplinirea cerintelor energetice ale vehiculului dvs. si garantia functionarii durabile. Alegeti VARTABlack Dynamic, o marca ce reprezinta cele mai noi tehnologii, inovatie si incredere.

Black Dynamic Beneficii cheie

Proiectata la cele mai ridicate standarde germane.

Tehnologia grilei PowerFrame este patentata pentru o putere de pornire sigura, pentru o reincarcare rapida si pentru rezistenta la coroziune.

Respecta cerintele OE ca piesa de schimb corespunzatoare.

De ce bateriile VARTA Black Dynamic

Oferite de Johnson Controls Power Solutions, bateriile VARTA Black Dynamic se bucura de increderea clientilor din intreaga lume. Bateriile VARTA Black Dynamic ofera o durata de viata mai lunga, coroziune mai reduse si costuri de intretinere mai mici. Mergeti cu vehiculul dvs. la un atelier care colaboreaza cu VARTA pt. a incerca serviciul excelent de inlocuire.

Detalii ale produsului

Tensiune (V)
12
Amperaj (Ah)
55AH-56AH
Curent pornire (A)
480A
Dimensiuni
17.5/19/24.2
Borne
Inversate
B7181
2020-04-05
Product added to wishlist

Confidentialitatea ta este importanta pentru noi. De ce cookie-uri? Le utilizam pentru a optimiza finctionalitatea site-ului web si pentru a imbunatati experienta de navigare.