Programul nostru este de luni-vineri 8:30-17:00, sambata 9:00-14:30
BOSCH Power P0102 12V 44Ah 360A

BOSCH Power P0102 12V 44Ah 360A

BOSCH
In stoc
253,95 lei
cu TVA
Pret valabil cu acumulator vechi la schimb.

Descriere

Bateria auto Bosch S3 este alegerea ideala pentru masinile cu cerinte de energie conventionale si vehiculele cu cerinte de energie standard si garanteaza necesarul de energie pentru un numar moderat de consumatori electrici suplimentari.

Pentru puterea si fiabilitatea acestor baterii Bosch este decisiv gratarul patentat cu tehnologie PowerFrame speciala, responsabil pentru un curent optim, coroziune redusa si durata mai mare de utilizare. in felul acesta, S3, S4 si S5 indeplinesc cerintele internationale crescute privind calitatea puterii de pornire la rece si a capacitatii.

  • 100 % nu necesita intretinere
  • Siguranta maxima
    • datorita protectiei duble la aprindere inversa care protejeaza bateria contra scanteilor si la transport si pozitie inclinata
    • Fara scurgerea acidului datorita constructiei etanse a capacului de baterie
  • Calitate exceptionala de la Bosch
  • Montaj simplu si transport usor datorita manerelor de transport ergonomice

Gratarul este decisiv pentru puterea si fiabilitatea unei baterii. PowerFrame patentat ofera avantaje semnificative fata de gratarele uzuale si este responsabil pentru un curent optim.

Avantajele tehnologiei PowerFrame

- Cadru stabil de gratar

- impiedica cresterea gratarului si coroziunea la margini, iar astfel deteriorarea separatorului sau un scurt-circuit prin contactul gratarului cu placa negativa.

- Gratar stantat

- Structura solida, precisa asigura aderenta deosebita a masei active la gratar si permite o incarcare si descarcare rapida si cu rezistenta a bateriei. Fara fragilitate cauzata de deformare la productie in comparatie cu gratarele uzuale.

- Structura optima a gratarului

- in zonele cu solicitare crescuta de trecere este exces de plumb: Gratarul poate fi solicitat mai puternic si mai rezistent la coroziune.

- Forma de gratare optimizata pentru curgere

- Design-ul optimizat conduce tijele de gratar direct la legatura de placi. Datorita rezistentei de curgere reduse este asigurata o conductibilitate optima, iar curentul este transmis pe cea mai scurta cale catre consumatorul de energie electrica.

diferenta_baterii_bosch_s3_s4_s5.jpg

Detalii ale produsului

Tensiune (V)
12
Amperaj (Ah)
44AH-45AH
Curent pornire (A)
360A
Dimensiuni
17.5/19/20.7
Borne
Normale
B116
2020-04-05
Product added to wishlist

Confidentialitatea ta este importanta pentru noi. De ce cookie-uri? Le utilizam pentru a optimiza finctionalitatea site-ului web si pentru a imbunatati experienta de navigare.