Programul nostru este de luni-vineri 8:30-18:00, sambata 9:00-14:30
KROSS 10W40 CELERA 1L

KROSS 10W40 CELERA 1L

Kross
In stoc
17,95 lei
cu TVA

Uleiuri de motor de calitate superioara fabricate in Belgia.

Descriere

Traditie, tehnologie si pasiune

Kross este o imbinare armonioasa intre traditie, tehnologie si pasiune. Traditia belgiana in productia uleiurilor auto si tehnologia de ultima generatie la cele mai inalte standarde europene asigurata de colaborarea permanenta cu cei mai importanti producatori de autovehicule vin sa implineasca pasiunea noastra pentru caii putere.

Colaboram cu cele mai mari rafinarii din Europa. Portofoliul nostru cuprinde o gama complexa de uleiuri de ultima generatie pentru autoturisme, masini de transport, agricultura, industrie si marina – uleiuri de motor, uleiuri de transmisie, uleiuri hidraulice, uleiuri pentru compresoare, antigel si multe alte produse speciale.

Succesul repurtat de produsele noastre in Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Orientul Indepartat si Statele Unite ale Americii ne motiveaza sa investim continuu in cercetare si dezvoltarea capacitatilor de productie. Specialistii nostri sunt mereu in pas cu evolutia rapida a industriei auto si implementeaza ultimele specificatii ale producatorilor auto, venind permanent solutii complete la cele mai inalte standarde.

Totul pentru ca tu sa te poti bucura pe deplin de performantele masinii tale.

KROSS. Elibereaza caii putere.

Detalii ale produsului

Vascozitate
10W40
Cantitate
1L
Tip Ulei
Semi-sintetic
Compatibilitate
Benzina/Diesel
Performante
A3/B4-08; A3/B3-08; SL/CF
Aprobari
VW 505.00; MB 229.1
U1472
2020-04-05
Product added to wishlist

Confidentialitatea ta este importanta pentru noi. De ce cookie-uri? Le utilizam pentru a optimiza finctionalitatea site-ului web si pentru a imbunatati experienta de navigare.